Un bursuc a creat panica intr-un cartier din Braila. Oamenii au crezut ca e un animal fioros si au chemat repede jandarmii

18-01-2015 08:13


bursuc

A fost zarva mare, sambata noaptea, intr-un cartier din Braila, provocata, dupa cum s-a vazut pana la urma, de un bursuc.

Animalul a ajuns in oras, probabil in cautare de hrana, iar oamenii s-au speriat cand l-au vazut pe sub masini. Credeau ca e vreo fiara periculoasa si au chemat jandarmii care, ajutati de un veterinar, au capturat bursucul si l-au dus la gradina zoologica.

Locuitor: "Nu ma poate musca pentru ca nu stau aproape de el . E prima data cand vad asa ceva prin zona. E raton, am cautat pe internet si raton este."

Locuitoare: "E ceva ce n-am mai vazut. Seamana cu o vulpe."

Doua echipe de jandarmi au venit in graba si au incercuit animalul speriat.

Medicul veterinar de la gradina zoologica din Braila, venit si el la fata locului, a confirmat ca este vorba despre un bursuc care a ajuns probabil in oras ca sa caute de mancare.

Pentru a nu il supune unui stres si mai mare, s-a luat decizia tranchilizarii bursucului. Dupa o doza dubla de somnifer, animalul a fost prins si transportat la Gradina Zoologica din Braila. Pentru siguranta animalului, aceasta va fi si noua lui casa.

Sursa: Pro TV

Tags: bursuc, braila, animal,

VIDEO PROTVPLUS.RO