Au comandat un tort cu chipul Elsei de ziua fiicei lor, iar ea a inceput sa planga cand a deschis cutia. Cum arata prajitura

Dată publicare: 06-07-2015 16:59
Dată actualizare: 09-07-2015 06:43


Elsa, Frozen

Petrecerea aniversara de basm la care visa o fetita s-a transformat intr-una de cosmar, in momentul in care a sosit tortul.

Parintii i-au comandat un tort care s-o infatiseze pe Regina Elsa, din filmul animat Frozen, personajul preferat al fetitei, numai ca versiunwea livrata semana cu eroina unui film horror.

Familia Briannei, fetita sarbatorita, a comandat tortul la McGreevey Cakes, din New York, care a postat online fotografii cu creatiile facute dupa personajul Disney. Insa cofetarul care s-a ocupat de comanda nu a fost in una din zilele lui bune.

Tortul a sosit chiar in timpul petrecerii si toti invitatii au avut un soc. Cofetarul a inlocuit parul blond deschis al Elsei cu unul galben strident, iar machiajul diafan a fost inlocuit cu unul foarte puternic. In plus, aceasta Elsa nu pare deloc o regina a gheturilor, ci mai degraba una a solarului.

De asemenea, rochia nu seamana deloc cu cea pe care o poarta personajul.

In concluzie, personajul reprezentat de prajitura este unul de cosmar, iar Brianna a fost foarte nemultumita de "surpriza" facuta de parinti.

Un membru al familiei a postat pe Reddit o poza in care, la stanga este ceea ce a comandat si la dreapta, ce a primit: "Tortul care a fost comandat si tortul care a fost livrat".

In cateva ore, poza a primit 2.000 de comentarii. Multi s-au amuzat copios cand au vazut rezultatul, dar parintii si-au exprimat nemultumirea, spunand ca s-au aflat la un moment dat in aceeasi situatie, iar copiii lor au fost dezamagiti.

Sursa: Reddit

Tags: tort, elsa, frozen,


VIDEO PROTVPLUS.RO