Au cheltuit o avere ca sa arate ca Barbie si Ken, dar asta le-a distrus viata amoroasa. Cum arata cei doi

Ultima actualizare: 28-08-2016 06:58
operatie estetica - Shutterstock

O femeie si un barbat au cheltuit o avere pentru a arata ca versiunile reale ale lui papusilor Ken si Barbie. Iar pentru asta, au apelat la sute de interventii chirurgicale.

Pixee Fox si Justin Jedlica, porecliti "versiunile reale ale lui Ken si Barbie", sustin ca visul lor le-a distrus viata amoroasa.

Justin, in varsta de 35 de ani, are 340 de operatii estetice, la nas, ochi, fata, umeri si chiar si-a facut implanturi in posterior.

Pixee, in varsta de 27 de ani, a fost mai rezervata si a optat pentru 17 operatii, inclusiv implanturi mamare sau operatie de marire a buzelor.

Insa, cei doi spun ca asta le-a distrus viata. Justin a divortat de sotul lui de 3 ani, iar Pixee spune ca nu va lasa o relatie sa stea in calea visului ei si a obsesiei pentru chirurgie plastica, scrie Mirror.

Impreuna, cei doi au cheltui aproape 400.000 de lire sterline pe operatii si amandoi sunt deicis sa continue. "Pentru momente, amandoi am renuntat la a cauta dragostea. Suntem loiali operatiilor estetice si nu ne vom opri pana cand nu vom arata asa cum au visat" au declarat acestia pentru Mirror.

Transformarea este uriasa, fata de cum aratau amandoi in adolescenta.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO