Au cheltuit 100.000 de euro ca sa nu poata fi deosebite. Cum arata aceste fete la 38 de ani

12-05-2014 16:28


gemene

Ca si alte perechi de gemeni identici, doua surori au facut impreuna totul de-a lungul vietii: au mers la aceeasi scoala, au facut balet au iesit in oras impreuna si s-au incapatanat sa arate la fel, chiar daca timpul si-a pus amprenta diferit pe ele.

Acum 17 ani, cand una din gemenele Burton, Jo, a decis sa-si faca o operatie estetica la nas, Kerry a facut acelasi lucru. Si de atunci, femeile ajunse acum la 38 de ani, au cheltuit impreuna aproape 100.000 de euro pe interventii chirurgicale estetice, toate facute in acelasi timp, de aceeasi medici, pentru a se asigura ca intre ele nu va exista nicio diferenta, scrie Daily Mail.

Surorile si-au pus de doua ori implanturi mamare, si-au modelat nasurile in acelasi fel, si-au remodelat ochii si au facut aceleasi tratamente cosmetice. De doua ori pe an, Jo si Kerry isi injecteaza botox in acelasi timp, astfel incat, evident, imbatranesc la fel.

VEZI AICI CUM ARATA GEMENELE ACUM

Cea mai recenta operatie a gemenilor a fost in ianuarie, cand si-au mai facut o marire a bustului. Sunt foarte multumite de rezultat, insa nu asta s-a intamplat si acum cativa ani, cand si-au remodelat nasurile. In mod absolut bizar, interventiile au fost nereusite in ambele cazuri. "Nasul lui Jo era stramb intr-o parte, iar al meu in cealalta parte", spune Kerry.
Asa ca dupa un an au fost nevoite sa faca operatii corectoare.

Gemenele spun ca sunt decise sa arate la fel pana in ultima lor clipa de viata, indiferent care ar fi costurile acestei ambitii.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO