Au castigat o suma uriasa la loterie. Cu ce se confrunta, in fiecare zi, cei doi norocosi

Ultima actualizare: 29-04-2013 06:53
castigatori loterie, Marea Britanie

Pentru prima data de la castigarea fabuloasei sume de 148 milioane de lire sterline, cei doi norocosi din Marea Britanie au vorbit despre problemele cu care se confrunta in prezent.

In vara anului trecut, Gillian si Adrian Bayford au castigat la loteria Euromilion 148 de milioane de lire.

Cei doi au vorbit acum despre modul in care li s-a schimbat viata si spun ca primesc, saptamanal, intre 30 si 40 de scrisori in care diferiti straini le cer bani.

“Le citim pe toate, pentru ca, daca nu ceri, nu primesti. Nu condamnam pe nimeni. Este nevoie de mult tupeu ca sa ceri bani”, declara Gillian. “Citim si ne decidem daca dam bani sau nu, dupa cum merita fiecare”.

Inainte, Adrian era proprietarul unui magazin de muzica din Haverhill, Suffolk. El a decis sa-si inchida afacerea chiar inainte de Craciun.

Cei doi norocosi spun ca au anuntat de la inceput ca sunt castigatorii marelui premiu, pentru ca oricum s-ar fi aflat: era greu sa dea bani prietenilor, iar oamenii sa pastreze secretul.

Gillian spune ca, desi acum sunt foarte bogati, viata lor nu s-a schimbat radical. Copiii lor merg la aceeasi scoala si si-au pastrat prietenii.

“Ne-am mutat intr-o casa mai mare, dar avem aceleasi prioritati: prietenii, copiii, familia. Degeaba ai multi bani, daca nu ai prieteni care sa te sustina”, spune Gillian.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO