Au avut o nunta exact ca-n filmul preferat, Star Wars. Ce invitati au avut tinerii din Australia

Dată publicare: 18-12-2015 13:16
Dată actualizare: 21-12-2015 07:16


Doi admiratori infocati ai seriei Star Wars au avut parte de o nunta exact ca in filmul preferat. Mirele si mireasa si-au unit destinele pe covorul rosu din fata cinematografului unde a avut loc avanpremiera peliculei.

De la ceremonie nu au lipsit celebrul robotel si nici tortul tematic.

Mirele, Andrew, de 29 de ani, si Caroline, aleasa inimii lui, de 34 de ani, ambii din Australia, si-au imaginat nunta visurilor lor in decorul impozant al cinematografului Chinese Theatre. Au tinut sa vada aici cel mai nou film din serie, dar si sa isi declare dragoste vesnica.

Din "alaiul" mirilor nu au lipsit Darth Vader, care, de altfel, a si condus mireasa catre altarul improvizat, Chewbacca si celebrul robotel R2D2. Cei doi tineri nu se asteptau sa aiba atat de multi... invitati la ceremonie.

Caroline Ritter, mireasa: "A fost aproape ireal, dar a meritat fiecare clipa!"

Andrew Porters, mire: "Cand am ajuns aici mi-am dat seama cat de multi jurnalisti s-au strans. Ma asteptam sa fie una sau doua echipe de filmare."

Cadoul de nunta a fost si el unul pe masura. Insurateii au primit 5.000 de dolari pentru luna de miere, din partea cinematografului.

Andrew Porters, mire: "Vom vedea filmul si vom pleca apoi in luna de miere, in Europa. Vom sarbatori acolo."

Evident, de la petrecere nu a lipsit tortul, si el decorat cu motive din film, si nici sabia cavalerilor Jedi. Cuplul se va lauda si cu fotografia de nunta populata de personaje SF.


VIDEO PROTVPLUS.RO