ATM-ul care da gratuit cate 100 de euro oricui doreste, cu o singura conditie. In ce tara se afla

Ultima actualizare: 02-03-2013 06:43
bancomat

Vestea s-a raspandit cu viteza luminii pe internet… Un ATM elibereaza cate 100 de euro, gratuit, oricui doreste suma, intr-o tara din Uniunea Europeana. Iar la mijloc nu este vorba de nicio smecherie. Exista, insa, o singura conditie…

Masina de bani, parte a unei campanii publicitare a Coca Cola, a fost instalata in mai multe orase din Spania, tara lovita de recesiune. Banii sunt dati cu conditia ca ei sa fie impartiti cu alte persoane.

Persoanele care folosesc acest ATM special sunt intampinati cu un mesaj simplu: “Ia-ti 100 de euro. Fara card”.

Odata ce este apasata tasta “da”, ATM-ul raspunde: “Dar conditia este sa-i imparti”.

Site-ul de tehnologie Gizmodo explica cum functioneaza masina in continuare: “Dupa aceea, ATM-ul te intreaba daca ai nevoie de vreo sugestie despre modul in care poti sa imparti banii. Iti afiseaza cateva optiuni, cum ar fi ‘angajeaza pe cineva care sa spuna povesti copiilor’, sau ‘cumpara scutece pentru o femeie care urmeaza sa nasca’. Apoi elibereaza un plic cu 100 de euro, dar bineinteles ca nu este nicio obligatie ca banii sa fie impartit. Fiecare ii foloseste asa cum doreste”.

In mod surprinzator, multi oameni chiar isi impart banii, cumparand cadouri diverse cunoscutilor, sau mancare pentru nevoiasi.

Nu stim cum isi folosesc toti oamenii banii, dar unele persoane ne-au impartasit experientele lor”, spune Coca-Cola intr-un comunicat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO