Atacata de o sotie geloasa, o femeie a trait cu o masca pe fata timp de doi ani

Ultima actualizare: 06-10-2014 07:05
masca

O femeie din Australia, care a suferit operatii ample de reconstructie a fetei dupa ce chipul i-a fost ars in urma unui atac, renunta la masca pe care o poarta de doi ani in cadrul unui documentar, difuzat de un post TV australian.

In urma cu doi ani, Dana Vulin a fost atacata in propria locuinta, din Perth, Australia de catre Natalie Dimitrovska care i-a dat foc la chip folosind metanol. Agresoarea a dorit sa se razbune in acest mod, geloasa ca Dana a stat de vorba cu sotul ei in cadrul unei petreceri.

Citeste si: O femeie din SUA a trecut prin 36 de operatii estetice pentru a se transforma intr-o papusa Barbie. Cum arata acum

In urma atacului, Dana Vulin a suferit arsuri de gradul al treilea pe doua treimi din corp. In ultimii doi ani a trait cu o masca pe chip. Australianca a suferit 30 de operatii estetice pentru reconstructia chipului.

Dana a decis sa-si dea masca jos pentru prima data in public in ultimii doi ani in cadrul emisiunii Sunday Night a postului Channel Seven. Chinurile ei nu s-au terminat insa, femeia a povestit ca a fost diagnosticata cu cancer cervical.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO