Asistenta de 42 de ani din America, acuzata ca a violat trei adolescenti. Baietii erau in echipa de fotbal a liceului

Dată publicare: 03-03-2017 13:15
Dată actualizare: 06-03-2017 07:10


Mary Fletcher

Mary Fletcher, care isi spune si Debbie, este o asistenta dentara in varsta de 42 de ani din California, mama a unui copil. Femeia este a acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu trei baieti minori, care invata la Liceul Mount Shasta.

Mary a fost arestata marti in urma acuzatiei de viol, dupa ce politistii au primit mai multe plangeri. Victimele sunt trei baieti care care joaca in echipa de fotbal a liceului, iar relatiile ar fi durat cateva saptamani, relateaza Daily Mail.

Se pare ca femeia i-a cunoscut pe tineri in timp ce lucra cu fotograful echipei de fotbal la care acestia jucau. Pe langa sexul cu o persoana minora ea mai este acuzata ca ar fi incercat sa reduca la tacere una dintre victime. Autoritatile au gasit mai multe SMS-uri si apeluri telefonice prin care ea ii cere sa nu spuna nimic. In ziua arestarii ea si-a inchis contul de Facebook.

Politistii au declarat ca o puteau aresta mai devreme, dar nu au considerat-o un pericol public. Femeia a fost eliberata contra unei cautiuni de 10.000 de dolari si urmeaza sa se prezinte la proces in data de 22 martie. Niciunul dintre profesorii sau personalul auxiliar al liceului nu au fost acuzati de fapte similare.

"Am vorbit cu unele dintre victime, dupa cum stiti astfel de cazuri sunt delicate." a declarat unul dintre avocati.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO