“Asa te simti inainte sa mori”. La patru zile de la postarea acestui mesaj, s-a stins din viata. Politia ancheteaza cazul

18-09-2014 11:33


Twitter

A postat un ultim mesaj pe o retea de socializare in care explica sentimentul mortii. La patru zile mai tarziu, fata s-a stins din viata.

Este povestea tragica a unei studente de la Universitatea Georgetown, din Washington, SUA, care a postat un mesaj pe contul sau de Twitter care i-a ingrijorat pe toti apropiatii ei, informeaza New York Post.

In varsta de 19 ani, Sophomore Andrea Jaime a lasat un ultim gand. “Asa te simti inainte sa mori”, a postat ea pe Twitter, vineri, 13 septembrie.

“40.5 febra, cred ca voi muri” este mesajul care a venit in completarea primului. La patru zile distanta, marti, fata a murit in spital.

Potrivit familiei, Sophomore Andrea Jaime suferea de meningita. Dar in prezent, o ancheta a fost demarata, iar in urma autopsiei va fi dat si un rezultat. Autoritatile vor sa stie daca moartea a survenit in urma unei crize provocate de boala, sau au existat alte cauze.

Meningita reprezinta inflamarea meningelor, membranele care acopera creierul si coloana vertebrala si este cauzata frecvent de o bacterie sau un virus

Fata urma sa termine studiile universitare in domeniul asistentei medicale in anul 2017. A ramas in amintirea colegilor si profesorilor drept o persoana voioasa, dornica de munca si foarte prietenoasa.

Familia si prietenii au lasat un mesaj pe contul fetei, rugand apropiatii sa nu ia legatura cu presa. 

 

Sursa: New York Post

VIDEO PROTVPLUS.RO