Ce se intampla cand 2000 de studenti de la Cambridge se imbata. "Ei vor deveni crema societatii?"

Dată publicare: 08-05-2012 12:31
Dată actualizare: 24-09-2012 23:26


petrecere Cambridge

Un savant a scris odata ca Universitatea Cambridge este “un azil, in toate sensurile cuvantului”. Insa chiar si el ar fi fost socat de comportamentul afisat week-end-ul trecut, in orasul universitar istoric.

Studentii de la una din cele mai renumite universitati din lume s-au dezbracat, au vomitat, au urinat pe aranjamente florale si s-au imbatat in cel mai mare dezmat petrecut vreodata intr-un parc din acest oras simbol, la care au participat 2.000 de persoane.

Parintii care isi plimbau copiii mici in parc s-au uitat uluiti cum cele mai stralucite minti din Marea Britanie si unele din cele mai bune creiere din lume s-au comportat la petrecerea anuala Caesarian Sunday, unde toti au baut peste masura, iar fetele au mimat pozitii sexuale cu baietii.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Unul din student, care nu avea mai mult de 20 de ani, a fost luat cu ambulanta dupa ce aproape ca a intrat in coma alcoolica.

Dupa-amiaza a culminat cu o bataie organizata intre aproximativ 20 de studenti, care fac parte din doua grupari diferite: “societatea betivilor” si “uriasii verzi”.

Politistii veniti sa asigure masurile de ordine la aceasta petrecere organizata au avut cea mai dificila misiune din viata lor. In timp ce acestia nu stiau in ce grup sa mai intervina, pentru ca nu-si dadeau seama daca studentii glumesc sau chiar se bat, cei aproximativ 200 de locuitori ai orasului care se plimbau in acelasi parc la ora respectiva au fost oripilati.

Nu mi-a venit sa cred ca vad una ca asta. Am fost dezgustata de comportamentul acestor studenti, care vor deveni crema societatii noastre”, a spus Tracy Burton, 31 de ani, mama a doi copii.

Multi studenti erau dezbracati pe jumatate, unii rageau, altii injurau sau cantau tare. Isi pierdusera total controlul si nimeni nu era in stare sa-i opreasca”, a spus un barbat.

Studentii de la Universitatea din Cambridge organizeaza in fiecare an Caesarean Sunday, pentru a marca inceputul semestrului de vara, fiind unul din cele mai mari evenimente in calendarul anual al institutiei de invatamant.

Lucrurile iau o turnura neasteptata in fiecare an, insa acum lucrurile parca au scapat de sub control total si au aruncat o pata neagra pe imaginea universitatii.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO