Arsuri de gradul trei din cauza unei tigari electronice. “Putea sa imi arda toata fata”. Ce s-a intamplat

18-02-2016 20:20

tigara electronica

Dan Walker, un tanar de 20 de ani din Birmingham, Regatul Unit, a avut parte de patania vietii lui dupa ce bateria de rezerva pe care o cumparase pentru tigara electronica i-a luat foc in buzunar, arzandu-l pe picioare.

Barbatul se afla la cumparaturi cu prietenii cand a auzit un zgomot puternic asemenea unui suierat de petarda, iar pantalonii i-au luat foc. Acesta s-a straduit sa si-i dea jos cat mai repede, in tip ce prietenii si mai multi martori l-au rostogolit pe podea in incercarea de a stinge flacarile.

A fost dus de urgenta la un spital de arsi unde s-a descoperit ca are arsuri de gradul doi si trei pe coapse, iar medicii afirma ca va avea nevoie de grefe de piele. Acestia i-au spus ca a fost norocos ca purta pantaloni largi de bumbac si nu jeansi, deoarece cei din urma ar fi fost mult mai greu de scos. Omul nu va putea sa mearga la serviciu timp de o luna si jumatate din cauza ranilor.

“Durerea pe care am simtit-o a fost de neimaginat. Piciorul stang era acoperit de flacari, iar dreptul fumega. Daca fumam in acel moment putea sa imi arda toata fata. E ingrozitor sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla. Nu voi mai folosi tigari electronice niciodata.” a declarat Dan pentru The Sun.

Britanicul a renuntat la tigarile clasice dupa revelion in favoarea celor pe baza de vapori, dar acum vrea ca toata lumea sa stie cat de periculoase pot fi tigarile electronice.

Acesta, din pacate, nu este un eveniment singular. Cazuri similare au mai avut loc.

 

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO