Are o boala care face sa-i creasca par pe fata. Drama pe care o traieste aceasta tanara zi de zi

Dată publicare: 14-10-2015 13:36
Dată actualizare: 17-10-2015 07:09


drama tanara

Harnaam Kaur a suferit toata viata din cauza comentariilor rautacioase ale oamenilor din jurul ei. Iar asta din cauza parului facial de care nu poate scapa.

Tanara sufera de sindromul ovarelor polichistice - o dereglare hormonala care face ca fata si corpul ei sa fie acoperite de par.

Asta a transformat-o intr-o activista convinsa, care incearca sa invete fetele sa-si accepte corpul asa cum este. Ea este foarte activa pe Instagram, unde a devenit o adevarata vedeta.

De curand, ea a scris o scrisoare emotionanta “versiunii mai tinere ale sale”, in care ii cere sa fie puternica si sa nu se lase doborata de privirile si comentariile rautacioase ale celor din jur.

“Pot sa vad prin ce treci. Stiu ca ai impresia ca nu apartii nicaieri. Vad ca te chinui si ai nevoie de sprijin. Tremuri atunci cand un om te priveste, tresari la simpla atingere a unui strain si iti tarai corpul fara viata oriunde te duci.”

Ea pare sa fi descoperit intre timp o motivatie care o ajuta sa se bucure de viata si de corpul ei, asa cum este:

“Corpul tau este o binecuvantare. Corpul tau poarta inima ta minunata. Daca ai putea vedea asta, daca ti-ai putea tine capul sus! Deschide ochii aia mari si frumosi si observa motivul pentru care trebuie sa traiesti.”
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO