Are doar 20 de ani, dar poate face indreptari cu 190 kg. Cum arata rusoaica supranumita "Halterofila Barbie"

11-02-2017 12:02


julia vins

O culturista din Rusia a fost supranumita “Halterofila Barbie” datorita notorietatii in mediul online, multi dinte fanii ei numind-o “femeia perfecta”.

Julia Vins, in varsta de 20 de ani, este halterofila de 5 ani, iar selfie-urile ei postate pe Instagram au fost apreciate atat de barbati, cat si de femei, care ii admira musculatura, conform The Sun

Ea poate face indreptari cu 190 de kilograme. Julia avea 15 ani cand a inceput sa mearga la sala de forta, din cauza lipsei de incredere in sine.

Totusi, spre deosebire de majoritatea fetelor, ea a decis ca exercitiile cardio nu erau pentru ea, ci mai degraba halterele.

“Mi-am ales singura calea. Familia nu mi-a interzis sa fac asta. Totusi, multi dintre oamenii pe care-i cunosc mi-au spus sa ma opresc si sa imi caut un loc de munca.” a spus ea.

 

☺️ #musclebarbie #juliavins

A photo posted by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) on

Julia sustine ca timpul i-a dat dreptate, ea fiind una dintre cele mai bune halterofile tinere din tara ei. Pentru a se mentine in forma, ea merge la sala de 5 ori pe saptamana si tine o dieta stricta, dar o data pe saptamana are voie sa incalce acest program strict.

 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO