"Are acest inger un chip infricosator?" Motivul pentru care fetita din imagine a fost data afara din restaurantul KFC

Ultima actualizare: 18-06-2014 06:56
Victoria

 O familie din Mississippi, Statele Unite, este revoltata din cauza unui incident petrecut intr-un restaurant KFC. Fetita lor, mutilata de un caine rasa pitbull, nu a fost lasata in fast-food pe motiv ca felul in care arata ii sperie pe clienti.

Micuta Victoria se intorcea de la controlul medical cu bunica ei, cand femeia a decis sa opreasca la KFC pentru ca fetitei ii era foame.

Cele doua au intrat in restaurant, batrana a comandat, insa, la scurt timp, un angajat a venit si le-a rugat sa paraseasca localul. Chipul fetitei era prea infricosator pentru restul clientilor.

"Arata acest chip de inger infricosator pentru voi?", a scris familia Victoriei pe Facebook alaturi de o poza cu fetita.

Copila fusese muscata in urma cu cateva luni de unul din cainii bunicilor, un pitbull. Pentru a o salva pe micuta, bunicul a trebuit sa impuste animalul.

Victoria face si acum tratament si recuperare, iar semnele agresiunii sunt vizibile pe chipul ei.

"Victoria l-a auzit pe angajat cand a spus ca restul clientilor sunt speriati de ea. A plans tot drumul pana acasa. Acum, cand mergem undeva, nu vrea sa mai coboare din masina", a declarat mama copilei.

Toti cei care au aflat despre incident de pe pagina creata pe Facebook de familia Victoriei si-au aratat sustinerea fata de micuta si au condamnat comportamentul angajatului KFC.

"Ne cerem scuze pentru situatia creata. Nu incurajam genul acesta de comportament in randul angajatilor. Responsabilul pentru incident va fi tras la raspundere", a declarat un reprezentant al KFC.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO