Are 48 de camere, valoreaza aproape 4 milioane de dolari, dar sa traiesti in casa asta e un cosmar

Dată publicare: 31-05-2012 15:55
Dată actualizare: 21-08-2012 19:42


casa fara baie

La prima vedere, pare un conac de vis in care orice om s-ar simti ca un adevarat lord britanic. In realitate insa are o problema esentiala.

Apenthorpe Hall, un conac incantator cuc 48 de camere, e scos la vanzare pentru "modica" suma de 3,9 MILIOANE de dolari. Exista insa o singura problema: nu are nici macar o baie!

Potrivit Daily Mail, casa a fost construita intre 1470 si 1480 de Sir Guy Wolston si apoi a fost vanduta lui Sir Walter Midmay. In familia acestuia din urma a si ramas pentru urmatorii 350 de ani. Biserica Catolica si milionarul libian Wanis Mohammed Burweila se numara printre proprietarii din istoria recenta a conacului.

Cine va cumpara proprietatea aflata in Northamptonshire, Anglia, ar putea bineinteles sa faca si modificari casei. Exista insa o problema. Fiind cea mai veche cladire din zona, cu importante valente istorice, orice modificare trebuie aprobata de consiliul local. Asadar, milionarul care va cumpara cladirea va ramane fara baie o buna bucata de vreme.

Pe langa lipsa unei bai, casa presupune si o factura de intretinere de 155.000 de dolari in fiecare an si trebuie sa fie deschisa publicului cel putin 28 de zile pe an.

Guvernul britanic a investit aproximativ 6 milioane de dolari in renovarea casei, dupa ce in urma cu cativa ani era aproape o ruina.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: conac, baie,


VIDEO PROTVPLUS.RO