Cheltuia 80 de lire pe zi doar pentru fast-food. Transformarea unei femei care cantarea 107 kg. FOTO

Dată publicare: 17-01-2013 14:35
Dată actualizare: 20-01-2013 07:06


Sarah

Sarah Jackson din Marea Britanie obisnuia sa cheltuie intr-un an 4.000 de lire sterline numai pe fast food. Femeia, care ajunsese ca aiba 107 kilograme, a avut un soc in momentul in care s-a uitat in oglinda.

Sarah, mama a doi copii, povesteste ca intr-o singura zi dadea 80 de lire doar pe fast-food si ca in fiecare seara manca portii cat pentru patru persoane.

Femeia a realizat in ce hal a ajuns in ziua in care a incercat sa isi cumpere o pereche de pantaloni si a vazut ca nu o incap. Atunci a inteles ca este momentul unei schimbari.

Nu mai mergeam nici cu micutii in parc, stiam ca toata lumea ma barfea, cand ma uitam in oglinda incepeam sa plang. In urma cu 9 ani partenerul meu mi-a propus sa ne casatorim, dar am refuzat, nu imi doream sa fiu o mireasa grasa”, a povestit Sarah.

Femeia a inceput sa tina regim, sa mearga la sala si sa faca jogging de trei ori pe saptamana. Intr-un an de zile a reusit sa slabeasca 38 de kilograme, iar acum se gandeste chiar sa accepte propunerea partenerului ei.

Desi acum arata bine, Sarah si-a propus sa nu renunte pana nu mai da cateva kilograme jos.

Puteti vedea aici imagini cu femeia dupa ce a slabit 38 de kilograme.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO