Arata "ca un mos furios cu nasul mare". Creatura ciudata care a venit pe lume intr-un sat din Rusia. VIDEO

Ultima actualizare: 05-04-2015 07:01
Creatura

Intamplare iesita din comun in Rusia, unde s-a nascut un miel cu chip de om. Animalul nu a ajuns la abator, chiar daca se apropie Pastele, pentru ca un circ i-a facut proprietarului o oferta fabuloasa in schimbul lui.

Mielul are "chipul unui mos furios" si s-a nascut in gospodaria lui Blasius Lavrentiev. Bineinteles ca stirea a ajuns in presa, iar un circ s-a oferit sa-i dea stapanului de zece ori valoare animalului, numai sa-l vanda.

Lavrentiev, in varsta de 45 de ani, a asteptat zile la rand venirea pe lume a mielului.

"Am trecut printr-o iarna grea si cand am vazut ca este gestanta am fost incantat pentru ca asta insemna ca voi puutea vine mieii, sa fac niste bani din nou. Am mers sa vad cum merge treaba si aproape am murit cand am vazut ceea ce parea a fi chipului paros al unui batran care ma privea. Parintii arata ca niste oi normale, asa ca nu stiu cum a ajuns sa fie asa", a spus stapanul.

Acum mielul cu chip uman a ajuns barfa satului. Toata lumea vorbeste despre asta.

"Am vazut chestii ciudate la viata mea, insa niciodata asa ceva. Arata ca un mos furios cu nasul mare", a spus un vecin, Dementi Galkin, in varsta de 65 de ani.

"Arata ciudat, dar dragut in acelasi timp. Nu stiu ce sa cred. Insa pe nepotii mei ii ingrozeste. Va fi interesant de vazut cum va arata cand va creste", a spus si Dana Mishina, de 56 de ani.

"Din cate imi pot da seama anomalia a fost cauzata chiar de ferierul care i-a dat prea multa vitamia A oii", a spus un veterinar din zona, Dorofei Gavrilov, de 49 de ani.

Un circ din zona i-a oferit fermierului de zece ori valoarea mielului, iar de atunci a mai primit cateva oferte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO