"Ar trebui sa-l eutanasiati!" Scrisoarea teribila primita de parintii unui copil autist

Dată publicare: 22-08-2013 16:01
Dată actualizare: 25-08-2013 07:04


scrisoare

Parintii unui baiat autist din Canada au primit o scrisoare absolut socanta, in care autorul cerea eutanasierea copilului pe motiv ca ii sperie pe copiii “normali”.

Scrisoarea, semnata “o mama enervata”, a atras si atentia autoritatilor canadiene, care ar putea deschide o ancheta penala, potrivit CNN.

“Sunetele pe care le scoate cand este afara sunt ingrozitoare. Ii sperie teribil pe copiii mei normali! Ar trebui sa luati toate partile non-handicapate din el si sa le donati stiintei”, a scris “mama enervata” la adresa lui Max Begley, baiatul autist in varsta de 13 ani.

Insa, limbajul lipsit de suflet nu se opreste aici. “Ar trebui sa mergeti sa traiti intr-o rulota in padure cu copilul vostru salbatic”, se mai arata in scrisoare.

Tatal lui Max s-a declarat extrem de ingrijorat dupa ce a primit scrisoarea, explicand ca autorul se poate dovedi a fi o persoana periculoasa.

“Daca cineva este atat de bolnav incat nu doar sa gandeasca astfel, ci sa si trimita o scrisoare cu astfel de idei, atunci ar trebui ca acel cineva sa fie considerat periculos. Suntem cu totii ingrijorati”, a spus James Begley.

Politistii n-au reusit inca sa identifice persoana care a trimis scrisoarea, insa au cerut ajutorul tuturor celor care pot oferi informatii privind identitatea acesteia.

 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO