Ar putea sa se imbogateasca de fiecare data cand plange. Cazul pe care medicii nu-l pot rezolva

23-04-2012 08:11


Jody Smith

Are 35 de ani si traieste intr-o agonie continua. De fiecare data cand plange sau lacrimeaza, Jody Smith are dureri insuportabile si, din nefericire, medicii nu o pot ajuta. Insa lacrimile ei ar putea sa o imbogateasca.

Jody Smith, din Statele Unite, sufera de cystinosis. Boala este ereditara, iar partea interesanta este ca atunci cand plange, datorita acumularilor unui acid numit cistina, ea pare ca plange cu adevarate diamante.

Sotul si medicul ei s-au declarat uimiti de frumusetea “diamantelor" cu care plange ea, insa durerile sunt insuportabile, marturiseste Jody.

Din nefericire, diamante nu sunt veritabile si nu au nicio valoare.

Medicii au ramas muti de uimire - exista doar 10 femei ca e in toata lumea! Afla ce o face atat de speciala

“Stiu ca suna interesant, insa in realitate este ingrozitor, in special atunci cand afara este soare puternic si imi intra in ochi, facandu-ma sa lacrimez. Ma simt de parca as avea nisip in ochi", a declarat femeia.

Cristalele care ii apar in dreptul ochilor se aduna tocmai din inima si din plamanii ei, prin intermediului sangelui.

Boala afecteaza foarte grav si rinichii.

Medicii au crezut ca Jody va muri in urma unui transplat de rinichi pe care i l-au facut in adolescenta. In urma primului transplant de rinichi, ea a suferit un accident vascular cerebral, dar si-a revenit miraculos si chiar a putut fi supusa unei a doua operatii, in momentul in care a implinit 26 de ani.

Jody tratament care include picaturi in ochi, insa rezultatele nu sunt tocmai grozave.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO