Apple refuza sa dea unui tanar parola la iPad-ul mamei sale. Femeia a murit si i-a lasat lui gadget-ul

Dată publicare: 06-03-2014 20:27
Dată actualizare: 09-03-2014 07:03


Apple

Josh Grant, in varsta de 26 de ani, din Londra acuza compania Apple de faptul ca refuza sa ii deblocheze tanarului iPad-ul mamei sale. Femeia a murit, iar gadget-ul a ramas celor doi baieti ai ei.

Tanarul a povestit pentru Daily Mail ca mama lor in varsta de 59 de ani a murit din cauza unui cancer la san si ca a lasat tot ce detinea lui si fratelui sau. Josh a decis sa lase iPad-ul lui Patrick, si pentru ca nu stiau parola pusa de mama, a sunat la Apple pentru a cere ajutor.

Un reprezentant al companiei i-a spus ca nu il poate ajuta decat daca proprietara gadget-ului a lasat in scris ca parola poate fi data mai departe.

Cand Josh i-a explicat ca femeia e moarta, angajatul Apple i-a raspuns ca este nevoie de certificatul de deces, de o copie dupa testament, dar si de un ordin judecatoresc.

"Am fost mereu fan Apple, insa acest incident m-a facut sa imi schimb parerea despre companie. Pentru un brand care promoveaza ideea cum ca toti clientii fac partea din marea familie Apple, habar nu au cum sa se comporte, nu au pic de compasiune pentru suferinta cuiva. Nu putem sa folosim iPad-ul fara parola si ei refuza sa ne-o dea sau sa ne ofere la schimb un alt gadget", a mai spus tanarul.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO