Apelul neobisnuit facut de o tanara, dupa o noapte petrecuta in club: "Mi-am pierdut o parte a corpului"

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07
Amelia Welch

Se intampla frecvent ca oamenii care petrec noptile in cluburi sa-si rataceasca cate un bun personal, insa o tanara studenta si-a pierdut mult mai mult... o parte a corpului, dupa cum chiar ea spune.

Amelia Welch, 20 de ani, din Marea Britanie, s-a nascut cu o malformatie congenitala si din aceasta cauza, de cativa ani, poarta o mana prostetica special creata pentru ea. Acum, insa, tanara a ramas fara mana, pe care crede ca a uitat-o in toaleta unui club de noapte, relateaza Metro.

Pentru a sarbatori sfarsitul primului an la Universitatea Plymouth, unde studiaza biologia marina, Amelia s-a dus intr-un club cu colegii ei, unde petrecerea a fost stropita cu mult alcool. A doua zi, tanara a constatat cu groaza ca ii lipseste mana prostetica.

"Mi-am perdut o parte a corpului - mana. Cred ca am lasat-o la toaleta si pe moment nu mi-am dat seama de asta. Nu ma ajuta, are scop estetice, dar eu nu ies din casa fara ea, pentru ca imi da incredere in mine", spune Amelia, foarte afectata de pierdere.

Tanara a spus ca proteza a costat-o 3.000 de lire sterline si ofera recompensa de 100 de lire daca o primeste inapoi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO