Aparitie misterioasa in fotografiile realizate de un grup de turisti la fereastra unui motel. Ce se vede in imagine

07-11-2014 17:56


Casa

O aparitie cel putin misterioasa a starnit un val de reactii pe internet, asta dupa ce a speriat o comunitate intreaga. "Fantoma" unei femei ar fi fost vazuta de mai multi clienti ai unui motel, iar locul ales nu este deloc intamplator.

Totul s-a petrecut in regiunea Thame, din sud-estul Angliei, un loc de altfel recunoscut pentru numeroasele aparitii stranii. Ceea ce se crede a fi "fantoma" unei bone reprezinta acum principala atractie pentru cei interesati de un tur de groaza intr-o casa bantuita, relateaza Daily Mail.

Cladirea in care a avut loc aparitia a fost construita in anul 1924. Ulterior, aceasta a fost inclusa pe lista locurilor bantuite realizata de o publicatie locala din zona.

Spre deosebire de celelalte dati, cand clientii motelului au auzit sunete de pasi si voci bizare, acum, cei cazati au avut parte de aparitia siluetei unei femei.

In seara de Halloween o ampla investigatie a fost realizata in interiorul motelului, iar cei care au luat parte la acest tur au fost impresionati sa fie martorii unei intalniri de gradul zero.

"Eram afara cu grupul de turisti si investigam curtea casei. Ne-am hotarat sa ne indreptam catre cladire cand am observat activitate paranormala la etaj. Atunci am inceput sa fac fotografii", a povestit Michelle Morris, in varsta de 42 de ani, femeia care a organizat turul motelului.

"Sunt fascinata de ceea ce am observat, mai ales daca se confirma ipotezele cu privire la existenta unei activitati dupa moarte", a adaugat aceasta, care a recunoscut ca este printre putinele dati cand asista la o astfel de aparitie clara.

Legenda locala spune ca in casa, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a locuit o familie, iar bona care avea grija de copii l-a lasat pe unul dintre acestia sa moara, fara a face nimic. De atunci, se spune ca fosta bona a trait cu remuscari, iar intoarcerea ei in casa nu este decat o dovada a faptului ca este legata emotional de acel loc.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO