"Aparatorii lui Hristos", secta cu adepti in intreaga lume. Membrii ei, obligati la orgii sexuale

Ultima actualizare: 23-02-2013 01:14
secta Aparatorii lui Hristos

O secta aparuta recent in Mexic, intitulata Aparatorii lui Hristos, a atras atentia autoritatilor. Practicile acestui cult demonstreaza ca adeptii traiau un adevarat cosmar, in loc sa aiba parte de beneficiile promise.

In ianuarie, autoritatile au facut o razie intr-o casa care apartinea sectei si au arestat 10 mexicani si 14 straini, printre care si pe liderul cultului, spaniolul Ignacio Gonzalez de Arriba.

Gonzalez se declara reincarnarea lui Hristos si isi racola adeptii prin intermediul Internetului, scrie Business Insider.

El le oferea acestora "cursuri online" despre sexualitate, dezvoltarea "capacitatilor extrasenzoriale" si tratamente medicale alternative.

Cei care deveneau membrii sectei luau parte la orgii sexuale, mancau organe crude de animale si nu aveau voie sa se spele, pentru ca igiena corporala era considerata "o pierdere de timp".

Aceste informatii au fost facute publice chiar de catre sotia unui lider al cultului, Blanca Castro.

“Te distrug pur si simplu, ajungi sa nu mai stii cine esti”, marturiseste ea. “Te obliga sa consumi organe crude. Si stiti ceva? Cand mori de foame, accepti sa mananci orice”.

Casto, care s-a casatorit cu Losanger Jose Arenas Segovia in 2009, unul dintre liderii cultului, povesteste ca fost violata, fortata sa faca sex in grup si sechestrata. A trait tmp de 10 luni in randul acestor sectanti, iar in 2010 a resuit sa fuga.

Gonzalez este acuzat ca ar fi obligat chiar si minori sa participe la acte sexuale.

Racolarile prin Internet au inceput in 2004, liderul sectei oferind, contra cost, “lectii” online, pentru sume cuprinse intre 1.300 si 130.000 de dolari.

Cei care putea plati suma maxima deveneau “Apostoli ai lui Hristos” si li se cerea sa racoleze noi adepti.

Toti erau supusi cruzimilor, torturii psihologice si diferitelor umilinte.

Potrivit Victim Support Network, fundatie care ajuta fostii membri ai unor asemenea culte, secta Aparatorii lui Hristos (Defensores de Cristo) are aproximativ 10.000 de membrii in 80 de tari si 4.000 doar in Mexic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO