Anuntul lansat de o tanara pe Internet a stranit critici dure. Pentru ce ofera 15.000 de dolari

29-06-2012 16:03


Li Jiannan

Anuntul publicat de o frumoasa chinezoaica pe Internet a devenit viral, fiind trimis mai departe de peste 10.000 de ori si comentat de 1.000 de persoane, intr-o singura zi.

Mesajul a fost lansat de o studenta la Universitatea Nanjing, considerata una din "frumusetile colegiului".

Tanara vrea sa-si angajeze o garda de corp, caruia ii ofera peste 15.000 de dolari pe an si un contract pe o perioada de 3 ani.

Iata ce scrie Li Jiannan: “Am fost urmarita, strainii bat la usa mea si mi-e teama sa nu fiu atacata pe strada”.

Cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca barbatul care vrea sa-i fie bodyguard sunt urmatoarele: “sa fie in stare sa se lupte cu 3 persoane in acelasi timp si sa aiba o personalitate puternica”.

A refuzat 25 milioane de dolari, pentru a-si urma visul. Povestea unei femei care inspira o generatie

Tanara Li Jiannan este sefa echipei de tenis de masa de la Universitatea Nanjing si a participat recent si la o emsiune tv de divertisment.

Pe blogul ei nu ezita sa publice fotografii sexy, realizate chiar de ea, motiv pentru care anuntul sau a fost aspru criticat.

Multi dintre cei care au comentat mesajul fetei considera ca ingrijorarea ei este de fapt o incercare de a atrage atentia.

Intervievata de un jurnalist de la publicatia Jiangnan Times, citata de Business Insider, studenta spune ca isi doreste doar o garda de corp si nu are intentii ascunse.

Li sustine ca familia ei nu este foarte bogata, dar, chiar si asa, siguranta ei este esentiala.

Dupa ce anuntul ei a atras si atentia parintilor, tanara se gandeste sa renunte la recrutarea online, care presupune anumite riscuri, si sa caute un bodyguard in orasul ei natal, Liaoning.

Tot familia a convins-o sa-i propuna viitorului bodyguard sa lucreze part-time, numai noaptea, astfel incat sa se multumeasca cu un salariu lunar de 1.100 de dolari.
 

Sursa: Business Insider

VIDEO PROTVPLUS.RO