Anuntul de vanzare pus de un tanar din Republica Moldova. "Are si aer conditionat, sa nu innebuniti vara de caldura"

Dată publicare: 20-12-2015 15:13
Dată actualizare: 23-12-2015 07:19


Anunt masina vanzare

Un cetatean din Republica Moldova si-a scos la vanzare automobilul Mercedes Benz, cerand la schimb o masina mai noua.
 

Oferta este incarcata de sarcasm si autoironie şi a fost accesata de mii de internauti in doua zile, potrivit Adevarul. Anuntul a fost postat pe un site de specialitate din Republica Moldova, intitulat 999.md, pe data de 14 decembrie si a fost accesat deja de peste 35.000 de ori pana in prezent:

Schimb pe o masina mai NOUa din 2000 pana in 2010 cu numere MD + diferenta din partea mea. PREFERABIL pe 4×4. Sau pe SEAT ALHAMBRA in stare foarte buna + diferenta din partea mea. Doar ca nu va asteptati la o diferenta enorma, pentru ca mai bine cumpar pampersi sau bere, decat sa cumpar masini prea scumpe.

Va rog propuneti pe site, revin eu ! Va rog sa nu propuneti masini mici: am nevoie de o masina mare si incapatoare sa ma stie satul cand merg la socrii. La schimb pretul ramane la fel, pentru ca masina este aceeasi !!! Interesant cum fiecare pune la schimb in plus, de parca deodata vand o masina mult mai buna… Important este sa fim fericiti pentru ca mioritici oricum suntem… in ce ma priveste, masina a costat 4.800 Euro acum 5 ani.

De la cumparare i-am mai luat acum un an o baterie noua (se porneste si pe frig) dar ii trebuie sa o accelerez scurt. Ca un sut in fund pentru un copil de treaba. I-am facut in 2012 suspensiile si franele (franele, cu tot cu discuri, placute, etc) Total investit cam la 11000 lei acum 3 ani. Mai am bonurile cred. Acum cam 8 luni a primit o teava de esapament noua. 2000 si ceva de lei nu mai stiu sigur cat dar poate mai este factura pe undeva.

Am vopsit-o acum 4 luni. Motivul se vede intr-una dintre poze: Avea pete de rugina la rotile din spate. Acum nu le mai are. Acum cateva zile a primit o curatire completa a salonului. Nu mai are nici praf. Interiorul nu arata la fel ca in 1995, dar cred ca pentru anii ei arata foarte bine. Scaunul de la sofer incepe sa planga, dar asta e, inca mai tine Trapa nu functioneaza. Intra apa si cand a fost vopsita a fost pus gel deasupra.

Acum totul e ok. Dar intra apa prin spate pe la portbagaj. Am comandat de la Olmosdom cauciucul din spate ca sa nu mai curga apa: 100 si ceva de Euro. E montat si este si factura Parbrizul era fisurat un pic. L-am schimbat pe unul nou de la Pilkington: 1920 lei. Factura si garantie de 2 ani (incepand cu 11.12.2015).

Consuma cam 1-2 litri de ulei intre schimburi. Am schimbat uleiul mereu la 10.000 dar mereu a trebui sa mai adaug ceva intre schimburi. Am fost deja la 3 mecanici. Toti 3 au ridicat din umeri si au spus: Normal… e Mercedes Nu stiu daca e normal, dar poate fi bine de stiut Masina nu e noua, dar in stare buna pentru varsta ei Imi pare ca mai repar scaunul de la sofer ca e ca in poza si nu o mai vand / schimb :) in ce priveste plusurile, aici cred ca e simplu: Mercedes W 124 !

Am fost cu ea de 4 ani de cand o avem in Germania, Elvetia, Grecia si de mai multe ori la Bucuresti. Totul perfect. Km pe care i-am facut au fost mai mult la drumuri lungi, in afara Moldovei. In ce priveste KM, bordul arata aproximativ 290.000 dar masina are de fapt cu 100.000 mai mult. Cinstitul vanzator de la care am luat-o, a dat km inapoi, ceea ce am descoperit mai apoi la o revizie tehnica. Hidraulica pe spate functioneaza, oricat o incarcati, farurile bat pe drum, nu prin pomi, aveti deci siguranta si noaptea.

Portbagajul este enorm, nu ca la masinile de azi !!! 2 Airbag-uri in fata si la sofer si la pasager Rotile de iarna sunt foarte bune: Pe fata SAVA cu profil foarte bun iar pe spate Michelin Alpin aproape noi ! Consum: 11 in oras (iarna urca undeva la 12-12.5) si 7.2 la drum (daca mergeti ca mine !!! Oricum, asta nu e o masina de curse). Am mers la Balti cu caldura pusa tot drumul, e adevarat ca masina a fost doar cu 2 persoane si putin bagaj, dar consumul a fost de 7.5 / 100 km ! Filtrele, uleiul au fost mereu schimbate la timp si asa va fi pana pleaca de la mine. Are si are conditionat (care mai si functioneaza) ptr ca verile sa nu inebuniti de caldura. Confort maxim, siguranta si fiabilitate la pret decent.

Sursa: Adevarul

Tags: anunt, vanzare, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO