Angajatii unui restaurant Pizza Hut din Singapore, nevoiti sa-si ceara scuze. Ce au scris pe nota de plata a unei femei

Ultima actualizare: 11-03-2015 10:22
Pizza Hut

Reprezentantii unui restaurant Pizza Hut din Singapore a fost nevoiti sa-si ceara scuze dupa ce o femeie a spus ca ospatarii au descris-o drept "o femeie grasa in roz" (n.r. "pink fat lady") intr-o nota scrisa pe bonul de casa.

Clienta, care are un cont pe Facebook cu numele Aili Si, a cumparat doua pizze de la un restaurant din Bukit Merah, in sudul tarii.

Dupa ce a vazut ce au scris chelnerii pe bonul de casa, aceasta a postat dovada pe Facebook. Fotografia a strans nu mai putin de 250 de like-uri.

"In calitate de client, am tot dreptul sa fiu tratata cu un minimum de respect. Sper sa primesc scuze din partea personalului Pizza Hut. Sunt jignita", a scris aceasta.

"Am fost socati. Asa ceva nu ar fi trebuit sa se intample si ne cerem cele mai profunde scuze. Ne bucuram ca ne-ati sesizat aceasta problema", a comentat Pizza Hut pe Facebook pe seama fotografiei.

Un purtator de cuvant al lantului de restaurante a declarat ca fost dechisa o ancheta interna. Reprezentantii Pizza Hut i-au cerut femeii detalii, pentru a putea fi contactata.

Luni seara, Pizza Hut si-a cerut scuze publice din nou: "Acest incident incalca valorile in care credem si nu incurajam un comportament jignitor la adresa oamenilor".

Aili a acceptata scuzele, spunand ca nu mai vrea sa insiste pe seama acestui subiect.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO