"Am vrut sa fiu frumoasa, dar am devenit un monstru". Unde a dus-o obsesia pentru buze

Dată publicare: 13-05-2012 14:42
Dată actualizare: 29-08-2012 21:24


Lauren Smalley

Obsesia de a avea un chip perfect a adus-o pe o femeie de 30 de ani in pragul mortii. Mai mult, frumusetea la care visa era foarte departe si in timp chipul ei a devenit unul de cosmar.

La varsta de 12 ani, Lauren Smalley, din Bristol, a inceput sa fie obsedata de aspectul ei. Credea ca este urata si isi imagina ca are tot felul de defecte fizice.

Dupa cativa ani a inceput sa-si faca interventii estetice minore. A inceput sa fie obsedata de buze si mergea lunar la clinica sa-si faca injectii de retusare, pentru care platea intre 400 si 500 de euro.

Buzele ii erau injectate cu Perlane sau Restylane, seruri care nu i-au provocat niciodata probleme, dar care nu durau foarte mult. Pentru ca aceste tratamente erau costisitoare, Lauren a cautat o solutie permanenta. Astfel, si-a injectat Bio-Alcamid.

Efectul acestei substante a fost devastator: femeia, ajunsa la 30 de ani, a fost practic mutilata. Insa cel mai grav este ca acest ser aproape ca a ucis-o. Bio-Alcamidul i-a format granuloame pe fata, care s-au infectat grav, femeia fiind suspectata de septicemie. A fost internata in spital si a suferit interventii chirurgicale pentru eliminarea serului.

Acum, Lauren va trebui sa fie supusa mai multor interventii estetice costisitoare, pentru a-i fi refacut chipul.

"Am vrut sa fiu frumoasa, dar am devenit un monstru. Mi-a fost teama pentru viata mea si sunt multumita ca am depasit cel mai greu moment al vietii", a spus Lauren Smalley.

Aceste imagini o infatiseaza pe Lauren Smalley inainte si dupa interventia care i-a salvat viata.

Sursa foto: The Sun

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO