"Am visat ca eram cu el in pat". Angelina Jolie nu stia de atractia Madonnei pentru Brad Pitt

Ultima actualizare: 12-10-2013 06:54
Madonna

Madonna a mers la premiera filmului "12 Years a Slave" la bratul regizorului peliculei, Steve McQueen, insa artista a fost cu privirea atintita numai pe Brad Pitt, despre care a declarat acum ceva timp ca il adora.

Luna trecuta, Madonna marturisea ca l-a visat pe Brad Pitt.

"Eu si Brad locuiam impreuna si cu noi in pat era si o fetita blonda. Angelina, imi pare rau, dar a fost doar un vis. Nimic intentionat", a spus Madonna.

Pelicula spune povestea adevarata a unui barbat si a luptei sale pentru supravietuire si libertate. Inainte de Razboiul Civil american, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un barbat de culoare liber din statul New York, este rapit si vandut ca slav in sudul Statelor Unite.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

El va trebui sa infrunte cruzimea absoluta a noului sau proprietar (Michael Fassbender), dar va fi si martorul unor acte de bunatate iesite din comun. Solomon va incerca nu doar sa ramana in viata, ci si sa-si pastreze demnitatea.

In al 12-lea an de sclavie, intalnirea accidentala cu un abolitionist canadian (Brad Pitt) îi va schimba lui Solomon viata o data pentru totdeauna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO