"Am un vanator pe urmele mele". Mesajul unei fete frumoase nu a fost ascultat de nimeni. Ce a urmat

Dată publicare: 28-08-2012 08:26
Dată actualizare: 18-09-2012 12:22


Hannah Truelove

“Simt ca am un vanator pe urmele mele. Sunt foarte speriata acum”. Aceste mesaje au fost postate pe Twitter de o adolescenta de 16 ani, insa nimeni nu le-a luat in serios si s-a ajuns la o tragedie.

In ultimele saptamani, Hannah Truelove, din Georgia, Statele Unite, a oferit tot felul de indicii pe contul ei de Twitter conform carora ceva inspaimantator urma sa se intample in viata ei.

Prietenii, insa, au crezut ca sunt toane de adolescenta, iar familia nu a stiut nimic despre spaimele fetei.

Cosmarul ar fi inceput acum doua saptamani si a culminat cu descoperirea cadavrului tinerei, vinerea trecuta. In tot acest interval, Hannah Truelove a postat tot felul de mesaje in care arata ca este speriata.

Pe data de 22 august, tanara a postat un ultim mesaj: “Trebuie sa ma mut din zona asta cu apartamente dubioase”. A doua zi, tanara a disparut. Ultima data a fost vazuta de vecini, in fata blocului, in jurul orei 19:30.

Cadavrul fetei a fost descoperit dupa 24 de ore, in apropierea complexului de locuinte. “Tanara a avut o moarte violenta, am descoperit multe leziuni pe trupul ei”, a spus sergentul Kiley Sargent, de la politia locala.

El a mai spus ca indiciile arata ca autorul ar putea fi o persoana din anturajul tinerei. Anchetatorii studiaza acum mesajele postate de Hannah pe site-urile de socializare si spera sa gaseasca indicia care vor lamuri misterul mortii ei.

Sursa: New York Daily News

Tags: twitter, tanara,


VIDEO PROTVPLUS.RO