"Am revazut-o si mi s-a parut cea mai frumoasa femeie". Urmatorul pas facut i-a distrus viata

Relatii

A facut un gest necugetat, iar aceasta greseala i-a distrus viata sentimentala. "Sigur sotia mea banuieste ceva".

Un barbat insurat din Marea Britanie a cerut ajutorul psihologului The Sun Deidre, dupa ce a facut dragoste cu prima iubita.

"Am 26 de ani si sunt casatorit de doi ani. Sotia mea are 25. Este fata visurilor mele si o iubesc foarte mult.

Lucrez in Londra. Castig bine, insa trebuie sa muncesc mult si sa pierd timp cu naveta.

Asta vara am sarit in tren si am nimerit langa o fata frumoasa. Mi-a spus 'Buna' si am realizat ca este prima mea iubita. Nu o mai vazusem de 10 ani.

Citește și
Gravida
"Sunt insarcinata cu copilul iubitului meu". Nu o va ierta niciodata cand va afla cu cine il insala
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Am vorbit un pic, insa nu am putut sa ne impartasim multe. Tot vagonul asculta.

Am ajuns unde trebuia sa coboare ea, iar controlorul a anuntat ca este o problema pe sine si a fost adus un autobuz care sa ne transporte mai departe. Fosta mea iubita a spus: 'Vino la mine si te duc eu'.

Ajunsi in apartamentul ei, a inceput sa-si schimbe comportamentul. Apoi nevasta mea mi-a dat mesaj ca lucreaza pana tarziu. Parea ca e menit sa se intample asa si am deschis o sticla de vin.

Doua ore mai tarziu, dupa doua sticle de vin, nu mai puteam sa gandesc limpede. Am tras-o spre mine si am sarutat-o. Mi-a desfacut cureaua si urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca eram pe podea, facand dragoste. Nu a durat mult pana cand, brusc, mi-am adus aminte de sotia mea. Mi-am cerut scuze, am chemat un taxi si am plecat.

S-a intamplat acum trei luni si sunt chinuit de vina. Sunt sigur ca sotia mea stie ca ceva nu este in regula.

Acea noapte a fost cea mai mare greseala din viata mea. Sa ii spun sotiei ce am facut sau sa tac din gura si sa traiesc cu vina?", se intreaba tanarul.

Psihologul The Sun Deidre i-a raspuns ca daca i-ar marturisi totul sotiei, ar scapa de sentimentul de vinovatie, insa numai pentru putin timp. Daca ar spune adevarul, ar distruge increderea pe care sotia lui o are in el, iar acest lucru le-ar afecta ani buni relatia, crede psihologul, care i-a transmis sa invete din greseli.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
In ce ipostaza si-a surprins sotul cand a ajuns acasa.
In ce ipostaza si-a surprins sotul cand a ajuns acasa. "Dumnezeule, copiii nostri erau de fata"

O femeie din Marea Britanie este la capatul puterilor. Disperata i-a scris psihologului The Sun Deidre si i-a cerut ajutorul.

"Sunt insarcinata cu copilul iubitului meu". Nu o va ierta niciodata cand va afla cu cine il insala

O tanara din Marea Britanie a trimis o scrisoare redactiei tabloidului The Sun in care cere ajutor psihologului Deidre, pentru situatia dificila in care se afla.

"Domnule director, profesorul nostru joaca intr-un film pentru adulti". Scandal urias in Germania

In general, elevii tind sa exagereze atunci cand afla informatii picante despre viata profesorului sau profesoarei lor. De data asta insa, nimic nu e exagerat.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.