"Am fost un puscas marin mare si paros, acum sunt o femeie uluitoare". Povestea senzationala a transformarii, in imagini

Dată publicare: 24-09-2015 10:07
Dată actualizare: 27-09-2015 07:29


Matthew Avedian

O sotie superba, o fiica minunata si jobul la care a visat inca de cand era mic, in Marina Militara - Matthew Avedian parea sa aiba totul.

Insa barbatul ascundea un secret teribil. Timp de decenii, a trait ca orice barbat, dar in interiorul sau simtea ca este femeie. Iar acum trei ani a decis sa nu se mai ascunda, sa-si urmeze inima si sa inceapa procedurile medicale care urmau sa-l transforme in femeie, relateaza The Sun.

A luat estrogen timp de opt luni, si-a facut implanturi mamare, si-a inlaturat parul de pe corp cu laserul si a facut cateva interventii estetice complexe.

Astfel, dintr-un timp masiv si paros, Matthew s-a transformat intr-o femeie superba pe nume Sona. "Am avut o sotie extraordinara, un copil frumos si un job foarte bine platit. Dar nu ma mai puteam ascunde. Eram epuizat. In toti acesti ani am trait in minciuna si am vrut sa-i pun capat."

Matthew si-a dat seama ca era diferit pe cand avea doar 7 ani si cand mama lui l-a surprins incercand hainele surorii lui."Mama mi-a spus ca ceea ce fac e foarte gresit. Provin dintr-o familie religioasa, care considera ca ceva iesit din comun nu se poate tolera. Am fost devastat si rusinat... Stiam ca vreau sa fiu fata, dar cei din jurul meu n-o sa-mi permita asta", a spus Sona.

Sona, 33 de ani, din Texas, a decis sa faca orice ca sa-si ascunsd latura feminina. S-a angajat in Marina, a facut baschet si in 2005 s-a casatorit cu Lucy - medic neurolog. In 2010 s-a nascut fiica lor si tot atunci cei doi soti au inceput sa aiba mari probleme in viata de cuplu.

Viata lor intima era ca si inexistenta, pentru ca el nu era deloc atras sexual de sotia lui. Intr-un final, in 2012, Matthew i-a marturisit sotiei secretul lui. Lucy a fost distrusa, dar a promis ca-i va fi alaturi pe perioada transformarii, lucru care s-a si intamplat.

"Am fost un puscas marin mare si paros, acum sunt o femeie uluitoare", spune Sona.

Dupa un an, cei doi au divortat, dar sunt in relatii foarte bune. Lucy a declarat: "N-am banuit niciodata ca era ceva in neregula cu el. Matthew era foarte masculin."

Ultima operatie pe care urmeaza sa o faca Sona este aceea de schimbare de sex.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO