"Am fost crescuta de maimute si vanduta pe un papagal". Povestea ei de viata bate orice film

Ultima actualizare: 27-10-2012 16:02
Marina Chapman

Acum este o casnica retrasa intr-un orasel de provincie, mama a doi copii, pentru cresterea carora a pus multa dragoste, dar copilaria ei este aproape identica cu cea a celebrului Tarzan.

Marina Chapman, care locuieste de la mijlocul anilor ’70 in Marea Britanie, s-a nascut in Columbia si a fost rapita de acasa pe cand avea 4 ani, dupa care a fost abandonata in jungla.

Acolo a petrecut cinci ani extraordinari, fiind crescuta de o colonie de maimute capucin. De la acestea a invatat sa se catare in copaci, sa prinda pasari si iepuri cu mainile goala.

Povestea celor cinci ani petrecuti in jungla este fascinanta, dar ea va fi dezvaluita in totalitate in cartea care va fi publicata in primavara anului viitor, “The Girl With No Name” (Fata fara nume).

Dupa cinci ani, Marina a fost gasita de vanatori, iar acestia au vandut-o unui bordel, in schimbul unui papagal.

Din fericire, Marina a reusit sa fuga din bordel inainte de a fi abuzata sexual. Cativa ani a trait pe strazile din orasul Cucuta, ce are o rata a criminalitatii extrem de ridicata, unde a avut propria banda de hoti.

In adolescenta s-a angajat ca servitoare la o familie bogata. A insotit aceasta familie intr-o vacanta in Marea Britanie la inceputul anilor ’70 si a ramas aici. In 1977 s-a casatorit cu John, pe care l-a cunoscut la biserica.

Marina spune ca are peste 50 de ani, insa nu-si cunoaste exact varsta. Copiii ei spun ca mama ei a mai pastrat cateva obiceiuri din vremea in care a trait in jungla. Spre exemplu, atunci cand erau mici, copiii nu primeau de mancare decat dupa ce ii atrageau atentia mamei, facand zgomot, dupa obiceiul maimutelor.

Sunt si oameni care se indoiesc de povestea Marinei. Desi au fost nenumarate cazuri in care copii au fost adoptati de maimute, acestea erau de regula cimpanzei. Ei mai spun ca maimutele capucin sunt prea mici, ajungand la maturitate la greutatea de 6 kilograme, si nu ar fi perceput-o pe Marina ca pe copilul sau egalul lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO