“Am facut sex pe bani, dar nu sunt prostituata”. Cazul scandalos in care este implicata o vedeta TV

Ultima actualizare: 15-10-2012 03:50
Alicia Guastaferro

A castigat un concurs de frumusete in adolescenta, apoi a jucat in Wife Swap, un reality show difuzat de o televiziune importanta din Statele Unite, iar acum toata imaginea pe care si-a construit-o in ani a fost murdarita cu noroi.

Alicia Guastaferro, 21 de ani, a fost acuzata de prostitutie si posesie de droguri, dar in procesul in care va incepe in cateva zile va pleda nevinovata.

Tanara a fost arestatat in luna august, in New York, dupa ce patrula de politie a gasit-o in masina intr-o ipostaza nepotrivita cu un barbat. Inainte de asta, masina ei a fost vazuta trecand pe culoarea rosie a semaforului.

La momentul respectiv, tanara a spus ca era insotita de un avocat de 54 de ani, James Doyle, care o platea, de doua ori pe luna, pentru a face sex, cu sume cuprinse intre 500 si 700 de dolari.

Alicia a spus ca toata povestea dintre ei dura de doi ani, dar ea nu considera ca ceea ce facea se numea prostitutie.

In momentul arestarii, tanara avea in geanta medicamente halucinogene pentru care nu avea reteta.

In 2008, Alicia Guastaferro a aparut in seria TV Wife Swap. Celebritatea s-a dovedit a fi greu de suportat pentru ea, iar la acea vreme a suferit de depresie si stres post traumatic. Parintii ei au dat in judecata casa de productie si cer daune morale de 100 de milioane de dolari. Procesul este in plina desfasurare.

Dupa acest episod, Alicia a lucrat ca dansatoare in cluburi de noapte, iar fostul ei sot, cu care a fost casatorita doar cateva luni, a spus ca obisnuia sa petreaca noptile cu clientii. “Nu m-a surprins deloc cand am aflat ca este acuzata de prostitutie”, a spus Scott Cleveno, fostul ei sot si patron al unui club de striptease.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO