“Am devenit un pericol pentru ca sunt superba".Cum a ajuns Miss Bikini arma traficantilor de droguri

Dată publicare: 05-08-2012 16:16
Dată actualizare: 11-09-2012 15:30


Denise Milani

Un model pentru bikini a ajuns fara sa vrea in centrul unui scandal international in care sunt implicati traficanti de droguri din America de Sud si un savant britanic ajuns la inchisoare.

Denise Milani a aflat in urma cu cateva zile ca a fost folosita pe post de capcana pentru fizicianul Paul Frampton, care a fost tranformat fara sa-si dea seama in caraus de o retea de traficanti de cocaina.

Denise, 36 de ani, care a fost Miss Bikini World in 2007, crede ca incidentul este legat de o serie de e-mailuri ciudate primite de la un admirator obsedat, care, in aparenta schimba mesaje amoroase cu o persoana care pretindea ca este ea.

Paul Frampton (foto), care este celebru in lumea academica, colaborator al unor fizicieni care au castigat premiul Nobel, se afla intr-o inchisoare din Argentina din luna ianuarie, pentru suspiciunea de trafic de droguri.

Cercetatorul, in varsta de 68 de ani, a fost prins pe aeroportul din Buenos Aires cu doua kilograme de cocaina in geanta, inainte de a zbura spre Peru.

Paul Frampton crede ca este victima unei capcane sentimentale, in care a fost implicata si Denise Milani.

Profesorul a spus ca a crezut ca a intalnit-o pe Denise pe un site de matrimoniale, dar ulterior si-a dat seama ca traficantii de droguri i-au intins o capcana. Paul Frampton a vorbit pe internet 11 saptamani cu persoana care se dadea drept Denise Milani. El recunoaste ca este obsedat de femei frumoase si s-a lasat dus usor de val. “Mi-a spus ca s-a saturat sa fie model, ca era prea expusa, iar eu am crezut. Cand m-a intrebat daca eu as putea sa fiu impreuna cu cineva ca ea, am picat in cursa”, a povestit Paul Frampton.

In luna ianuarie a plecat in Argentina, unde ii daduse intalnire persoana care se dadea drept Denise. Ea nu a aparut si i-a spus sa ia alt avion spre Peru, unde s-ar fi aflat ea. Inainte de a se imbarca, Paul s-a intalnit cu un barbat care i-a dat o geanta care i-ar fi apartinut “iubitei” sale si pe care acesta trebuia sa i-o dea ei. In acea geanta s-au gasit drogurile.

Eu credeam ca ma intorc in Statele Unite (n.n. – acolo unde locuieste profesorul acum) cu o femeie superba ca partenera si iubita, dar am ajuns la inchisoare”, a spus Paul Frampton.

Mai multe persoane din mediul academic fac demersuri pentru a-l scoate din inchisoare pe Paul si pentru a-i dovedi nevinovatia. Dar pana atunci, el risca 16 ani de inchisoare.

Denise, care locuieste in Cehia, este ingrozita de toata povestea. “Sunt speriata ca acesti oameni, oricine ar fi ei, s-au folosit de identitatea mea pentru a pacali pe cineva. Ca si profesorul Frampton, eu sunt o victima. Pana cand acesti oameni nu vor fi prinsi, voi fi inspaimantata si sunt vulnerabila. Nu-mi vine sa cred ca am devenit un pericol pentru ca sunt superba. Nu inteleg de acesti oameni m-au ales tocmai pe mine”, a spus Denise.

Medicii anunta descoperirea anului: Va salva vietile a milioane de DROGATI cu un simplu vaccin!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO