“Am crezut ca o sa ma transform si eu”. Fotografia care ascunde drama unei tinere

Dată publicare: 01-04-2013 22:40
Dată actualizare: 04-04-2013 06:51


familie

Melissa Moore, acum in varsta de 33 de ani, din Statele Unite, a avut parte de o copilarie fericita alaturi de parintii ei. Insa, ceea ce a descoperit cand avea 15 ani a distrus-o.

Femeia a descoperit ca tata ei, omul pe care l-a adorat intreaga copilarie, era un criminal in serie. El a ucis cu sange rece 8 femei si obisnuia sa trimita presei si politiei indicii despre crimele lui, toate fiind insotite de o semnatura sinistra: un zambet.

Poreclit de autoritati „Happy Face Killer”, barbatul a fost un tata exemplar pentru fiica lui. Melissa a povestit intr-un interviu ca de la el a invatat sa fie un cetatean corect si sa respecte mereu legea.

Imi spunea ca trebuie sa imi port numele cu demnitate, sa fiu cuminte, iar atunci cand voi creste sa fiu un cetatean bun”, a marturisit Melissa.

La 15 ani a aflat insa, ca tatal ei era un monstru. Iar in ziua in care l-a vizitat la penitenciar, el i-a spus: „ Missy, tu trebuie sa iti schimbi numele de familie si sa duci o viata departe de tot ce insemna acest nume”.

La varsta de 21 de ani, Melissa s-a casatorit si a luat numele sotului ei. Ea a trait toata adolescenta cu teama ca nu cumva sa se transforme intr-un monstru, precum tatal ei.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO