"Am crezut ca ne cheama la meditatii". Doi elevi au avut o experienta neasteptata cu profesoara lor

17-03-2012 16:38


profesoara

O profesoara de 32 de ani a starnit valuri de indignare cu comportamentul ei si, mai mult de atat, risca multi ani de inchisoare.

Holly Lopez, care preda matematica la o scoala generala din Lexington, Statele Unite, este acuzata ca a facut sex cu un elev de 13 ani si cu un prieten de-al acestuia, cu un an mai mare, in acelasi timp.

Profesoara le-a trimis celor doi mesaje si le-a propus o intalnire. Cei doi baieti au acceptat pentru ca au crezut ca profesoara o sa-i ajute sa-si faca tema la matematica. Toti trei s-au dus acasa la baiatul mai mare, unde au facut sex.

Holly Lopez a pregatit din timp escapada cu cei doi copii si s-a dus la intalnire pregatita cu prezervative.

Cele mai penibile 9 intrebari despre sex! Uite ce curiozitati jenante au tinerii din ziua de astazi

Povestea scandaloasa nu a ramas prea mult timp un secret, pentru ca cei doi baieti s-au laudat la toti colegii si prietenii lor ca au facut sex cu profesoara.

Cand conducerea scolii a aflat toata povestea, a fost sesizata politia. Desi profesoara a negat initial aventura, cele aproximativ 1.100 mesaje pe care le-a schimbat cu cei doi baieti, inainte si dupa partida de sex, au dat-o de gol.

Profesoara a fost arestata in urma cu doua zile pentru viol si poate fi eliberata doar pe o cautiune de 100.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex, profesoara,

VIDEO PROTVPLUS.RO