“Am crezut ca ma intalnesc cu ea”. Ce a patit batranul care a crezut ca aceasta femeie il iubeste

Ultima actualizare: 31-07-2012 10:34
Denise Milani

Un distins om de stiinta de origine britanica, ajuns la varsta pensionarii, a fost atat de naiv incat a crezut ca o femeie superba, model cu faima internationala, s-a indragostit de el.

Din acest motiv, acum traieste cel mai negru cosmar pe care si-l poate imagina cineva.

Paul Frampton (foto), care este celebru in lumea academica, colaborator al unor fizicieni care au castigat premiul Nobel, se afla intr-o inchisoare din Argentina din luna ianuarie, pentru suspiciunea de trafic de droguri.

Cercetatorul, in varsta de 68 de ani, a fost prins pe aeroportul din Buenos Aires cu doua kilograme de cocaina in geanta, inainte de a zbura spre Peru.

In urma cu doua zile, Paul Frampton a vorbit pentru prima data despre povestea care l-a adus in aceasta postura. El crede ca este victima unei capcane sentimentale, in care este implicata si o tanara superba, model, care a castigat titlul de Miss Bikini World 2007, Denise Milani.

Profesorul a spus ca a crezut ca a intalnit-o pe Denise pe un site de intalniri, dar acum si-a dat seama ca traficantii de droguri i-au intins o capcana. Nu exista nicio dovada ca modelul este implicat in acest caz si este posibil ca cei incriminati sa se fi folosit de fotografiile ei.

Paul Frampton a vorbit pe internet 11 saptamani cu persoana care se dadea drept Denise Milani. El recunoaste ca este obsedat de femei frumoase si s-a lasat dus usor de val. “Mi-a spus ca s-a saturat sa fie model, ca era prea expusa, iar eu am crezut. Cand m-a intrebat daca eu as putea sa fiu impreuna cu cineva ca ea, am picat in cursa”, a povestit Paul Frampton.

In luna ianuarie a plecat in Argentina, unde ii daduse intalnire persoana care se dadea drept Denise. Ea nu a aparut si i-a spus sa ia alt avion spre Peru, unde s-ar fi aflat ea. Inainte de a se imbarca, Paul s-a intalnit cu un barbat care i-a dat o geanta care i-ar fi apartinut “iubitei” sale si pe care acesta trebuia sa i-o dea ei. In acea geanta s-au gasit drogurile.

Eu credeam ca ma intorc in Statele Unite (n.n. – acolo unde locuieste profesorul acum) cu o femeie superba ca partenera si iubita, dar am ajuns la inchisoare”, a spus Paul Frampton.

Mai multe persoane din mediul academic fac demersuri pentru a-l scoate din inchisoare pe Paul si pentru a-i dovedi nevinovatia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO