"Am avut impresia ca a venit din cer." Motivul pentru care femeia a mers 3 kilometri cu un barbat in parbriz

Dată publicare: 31-01-2014 11:31
Dată actualizare: 03-02-2014 06:57


Accident

Sherri Wilkins, in varsta de 51 de ani, consilier pentru persoanele cu probleme cu alcoolul si cu drogurile, a condus aproape 3 kilometri prin Los Angeles cu un barbat mort pe parbrizul masinii.

Femeia sustine ca nu isi aminteste ca l-a lovit, dar recunoaste ca bause inainte sa se urce la volan, informeaza Daily Mail.

Sherri, o fosta dependenta, a recunoscut ca a consumat trei doze de vodka, o cutie de bere si o sticla de suc de rosii, inainte sa conduca. Analizele medicale au aratat ca nivelul de alcool din sange era dublu fata de limita legala.

De asemenea, a recunoscut ca lua medicamente fara prescriptie, in asteptarea unei operatii de inlocuire a genunchiului, in momentul in care l-a lovit pe Phillip Moreno, in varsta de 31 de ani.

Ea a continuat sa conduca, in timp ce victima era prinsa in parbrizul masinii sale, pana cand alti soferi au reusit sa o opreasca.

Wilkins a declarat in fata Instantei ca Moreno "a zburat" spre masina ei.

"A fost ca un fulger. L-am simtit aterizand pe parbrizul meu. Am avut impresia ca a venit din cer."

Intrebata de avocatul ei cum se simte, ea a raspuns ca e "foarte confuza, de parca nu a fost real. Mi-a trebuit o vreme sa realizez ca aveam un cadavru in parbriz."

Femeia a recunoscut ca a fost inchisa pentru furturi din locuinte, de-a lungul anilor.

A devenit dependenta de calmante si de heroina, din cauza durerilor, in urma unui accident de auto, suferit in adolescenta.

Sherri a recunoscut ca a devenit dependenta de heroina in momentul in care aceasta "a devenit mai ieftina decat vizitele la doctor".

A reusit sa scape de dependenta de heroina cu ajutorul metadonei, si, mai recent, cu ajutorul marijuanei medicale si si-a luat o diploma de consilier, pentru a-i ajuta pe altii care se luptau cu dependenta.

Intrebata de ce s-a urcat la volan, dupa ce a baut, ea a spus ca: "M-am gandit sa ma grabesc sa ajung acasa, inainte ca alcoolul sa isi faca efectul."

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO