"Allah este singurul Dumnezeu." Cum s-a terminat protestul unui tunisian care a alergat gol pusca printr-o piata din Italia

Dată publicare: 22-07-2016 11:28
Dată actualizare: 25-07-2016 03:11


barbat

Trecatorii care se aflau in piata Pratto della Valle din orasul Italian Padova au fost martorii unei scene tragicomice. Un tanar tunisian a inceput sa scandeze mesaje religioase si sa alerge gol, ziua in amiaza mare.

Vazandu-l pe barbat, o patrula de politie a incercat sa il captureze pe baiatul in varsta de 22 de ani. Initial, tanarul pare ca se preda si ridica mainile in aer, dar ii pacaleste le agentii de paza si cand acestia se apropie de el o ia la fuga in zig-zag, incercand sa scape de ei, relateaza Daily Mail.

Unul dintre jandarmi se arunca pentru a-l prinde de glezne, dar esueaza, lasandu-i doar pe ceilalti doi sa il fugareasca.
Allah este singurul Dumnezeu. a urlat baiatul.

Se pare ca tanarul sufera de probleme mintale, iar aceasta a fost a doua oara in ultimele doua saptamani cand este prins pentru acte de exhibitionism.

Imaginile au fost surprinse cu telefonul mobil de un pasager care se afla pe scaunul din dreapta al unei masini aflate in trafic.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO