Adolescenta de 14 ani gasita moarta, complet dezbracata, de parinti. Ce mesaje au descoperit in telefonul ei dupa cateva zile

Dată publicare: 13-06-2015 11:29
Dată actualizare: 16-06-2015 00:21


Sydney Dane Sellers

Parintii unei adolescente de 14 ani, care a fost gasita spanzurata in dormitorul ei, au dezvaluit ca fata a murit imediat dupa ce a schimbat mesaje despre autoasfixiere erotica cu un barbat necunoscut.

Sydney Dane Sellers, din Alabama, Statele Unite, a fost gasita moarta, complet goala, in dormitor, cand mama ei s-a dus sa o cheme la cina. Tatal ei i-a acordat primul ajutor, insa pentru tanara a fost prea tarziu. Acum, la cateva luni dupa deces, parintii fetei s-au decis sa vorbeasca sincer despre moartea fiicei lor si sa-i atentioneze astfel si pe alti parinti, relateaza Daily Mail.

La cateva zile dupa ce si-au pierdut fiica, parintii au aflat ca ea era marginalizata de colegii de liceu si din acest motiv a fost atrasa de conversatii cu necunoscuti pe internet.

In telefonul ei, dar si in computer, ei au fost gasite mai multe conversatii erotice cu barbati necunoscuti. Unul din ei i-a recomandat autoasfixierea erotica, o metoda prin care ar fi ajuns la orgasm. Cei care au anchetat cazul mortii fetei au descoperit ca ea purta o conversatie exact pe aceasta tema in momentul in care a murit.

Politistii il cauta acum pe barbatul cu care a vorbit Sydney.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO