Adevaratul "Crocodile Dundee": s-a luat la tranta cu crocodilul, apoi si-a tratat ranile cu multa bere

Dată publicare: 22-09-2014 17:18
Dată actualizare: 25-09-2014 00:17


crocodil din Australia

Un australian s-a luptat cu mainile goale cu un crocodil, l-a invins, dupa care s-a pus pe baut, folosind berea pe post de anestezic

Se pare ca renumele de barbati duri al australienilor nu e tocmai nemeritat. O dovedeste isprava unui vanator de gaste dintr-o zona pustie a Australiei, Peppimenarti. Barbatul, in varsta de 20 de ani, a intrat in apa unui rau din zona pentru a scoate o gasca pe care tocmai o impuscase. A fost atacat insa de un crocodil, lung de cel putin doi metru, care l-a prins de bratul drept si a incercat sa il traga sub apa.

Potrivit Time, care citeaza presa locala, omul s-a luat la tranta cu crocodilul si in cele din urma l-a invins cu un truc murdar: a pus mana pe un bat si i l-a bagat in ochi uriasei reptile. Ranit, s-a tarat apoi pe mal, de unde a fost transportat de tovarasii sai de vanatoare in cea mai apropiata localitate. Aici, in asteptarea ambulantei, s-a apucat de baut bere ca sa mai uite de durere.

Citeste si: Crocodil gigantic, gasit in apele unui rau din Siberia. Ce explicatie au oamenii de stiinta

Paramedicii l-au gasit intr-o stare vizibila de ebrietate. Insa, dupa ce i s-au pansat ranile australianul a refuzat sa mearga cu elicopterul la spital, preferand sa-si conduca el masina pana acolo.

Sursa: Time.com


VIDEO PROTVPLUS.RO