Acum un an si jumatate a vrut sa se sinucida din cauza felului in care arata. "Provocam greata"

Dată publicare: 11-10-2013 16:52
Dată actualizare: 14-10-2013 06:47


Mike Waudby

Un barbat de 210 kilograme era atat de deprimat din cauza felului in care arata, incat a incercat sa se sinucida. Din fericire, a depasit acest moment dificil, iar acum viata lui s-a schimbat complet.

A slabit 115 kilograme intr-un an si jumatate, dar asta nu e tot… Datorita felului in care arata acum este poreclit “Mr. Muscle”, relateaza Daily Mail.

Mike Waudby, din Marea Britanie, avea 140 de kilograme la 21 de ani, iar and a implinit 29 de ani a ajuns sa cantareasca 210. Diagnosticat cu obezitate morbita, Mike a cazut intr-o depresie atat de adanca incat a luat o supradoza de medicamente ca sa-si curme suferinta.

I se spunea "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Uite cum arata acum

Dar a supravietuit si asta l-a trezit la realitate. De atunci a dat jos mai mult de jumatate din greutatea corpului sau.

Acum cativa ani am intrat intr-un bar, iar o fata a venit la mine si mi-a spus sa plec. Cand am intrebat-o de ce mi-a cerut asta, mi-a spus ca le provocam greata prietenilor ei. A fost ultima data cand am iesit in public. Timp de 7 ani ieseam din casa numai cand mergeam la medic”, spune Mike.

Barbatul, ajuns acum la 31 de ani, si-a comandat de pe internet un program de firness, si-a amenajat camera intr-o sala de sport si a inceput sa se antreneze 3 ore pe zi.

Dupa un an si jumatate a slabit imens, insa s-a trezit cu o alta problema: multa piele in exces. A eliminat-o dupa o interventie chirurgicala, dupa care, multumit de felul in care arata, s-a inscris la cursuri de calificare pentru a deveni instructor personal de fitness. Mike tocmai si-a luat diploma.

Sursa foto: Facebook

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO