Actrita din Pakistan condamnata la 26 de ani de inchisoare dupa ce a aparut la televizor intr-o nunta falsa

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05
Veena Malik

O actrita din Pakistan a fost condamnata la 26 de ani de inchisoare pentru blasfemie, dupa ce a aparut la televizor intr-o nunta falsa.

Veena Malik a luat parte la o "nunta", la un matinal tv, in timp ce cativa muzicieni cantau o melodie religioasa despre nunta fiicei profetului Mohammed, relateaza Daily Mail.

Sotul actritei, Asad Bashir Khan, seful celui mai mare grup media din tara - Mir Shakilur-Rahman - a fost, de asemenea, condamnat la 26 de ani de inchisoare. Veena Malik, care a nascut de curand un baietel, si-a exprimat public furia imediat dupa ce pedeapsa a fost pronuntata de o instanta antiterorism.

"26 de ani! Va rog... 26 de ani este o viata de om, dar am incredere in instantele superioare din Pakistan. Cand va fi pronuntat verdictul final, mi se va face dreptate. Nimic rau nu se va intampla", a declarat actrita pentru Gulf News.

Judecatorii le-au pus in vedere politistilor sa puna in executare ordinul instantei in orasul Gilgit, care este in Pakistan, dar care face parte din regiunea Kashmir, revendicata si de India. "Actele malitioase au ranit sentimentele musulmanilor din tara si trebuie combatute astfel de tendinte", se spune in ordin.

Ordinul are putine sanse de a fi pus in aplicare din cauza situatiei juridice incerte din regiunea Gilgit-Baltistan. Malik a revenit in Dubai acum doua saptamani, dupa o vizita in SUA, dar luna viitoare intentioneaza sa mearga in Pakistan pentru a-si sustine cauza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO