Actrita de filme interzise minorilor risca sa moara din cauza sanilor. Medicii recomanda mastectomia

Dată publicare: 15-01-2014 12:23
Dată actualizare: 18-01-2014 07:11


actrita

Elizabeth Starr, in varsta de 43 de ani, este o actrita de filme pentru adulti din Statele Unite. Femeia risca sa isi piarda viata in orice clipa din cauza unui implant in sani.

Actrita si-a facut un implant in 1999. Acesta a constat in introducerea in sani a unor benzi de polipropilena, un material plastic ce se foloseste in industria materialeleor plastice si din care se fac tevi sau scaune. Substanta irita tesutul intern mamar, astfel ca duce la producerea in exces a unui ser. Fluidul este absorbit de implanturi, asa ca sanii cresc incontinuu.

Acum, viata ei este in pericol din cauza acestei interventii. Medicii i-au recomandat o dubla masectomie pentru a evita o infectie grava.

"Sunt o bomba cu ceas. Mi se poate intampla orice, oricand din cauza implantului. Imi este teama", a spus femeia.

In 1999 Starr a platit 5.000 de dolari pentru interventie. Astfel de implanturi au fost acum interzise in Statele Unite si Europa tocmai din cauza ca sunt extrem de periculoase.

Mama a doi copii, actrita a trecut prin numeroase alte interventii pentru a scapa de o posibila infectie, insa singura solutie propusa de medici e masectomia. Insa ea refuza sa faca acest lucru de teama sa nu ii fie afectata cariera.

Sursa: New York Daily News

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO