Acrobatia care le-a taiat respiratia privitorilor. Ce s-a intamplat la jumatatea distantei, parcursa pe sarma. VIDEO

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
mers sarma

La peste 80 de metri inaltime, doi acrobati au dat un spectacol care i-a tinut pe oamenii aflati la fata locului cu sufletul la gura, iar imaginile surprinse au devenit, la scurt timp de la postarea acestora pe internet, viral.

Intreaga scena s-a petrecut in centrul orasului Jiaxing, din provincia chineza Zhejiang. O sfoara lunga de mai bine de 100 de metri, care facea legatura intre doua cladiri, a fost provocarea acceptata de veteranul Adili Wuxor, in varsta de 43 de ani, respectiv colegul acestuia mai tanar, relateaza Daily Mail.

Si daca mersul pe sfoara la acea inaltime nu mai reprezenta o noutate pentru Adili Wuxor, acrobatul a decis ca la jumatatea distantei sa treaca peste colegul sau, intins pe sfoara.

Imbracat intr-un costum rosu, Adili Wuxor a refuzat sa foloseasca o centura de siguranta, la fel ca si amicul sau, ambii asumandu-si intreaga cascadorie cu pretul vietii.

“A fost uimitor”, a declarat unul dintre spectatorii stransi la parterul cladirilor pentru a asista la moment.

Adili Wuxor este cunoscut lumii intregi pentru provocarile pe care le duce la indeplinire. Spre exemplu, in 2010, acrobatul a petrecut 60 de zile consecutiv mergand pe sarma, pentru ca trei ani mai tarziu, in 2013, sa parcurga la inaltimi considerabile aproape jumatate de kilometru pe sarma, la 100 de metri inaltime deasupra unui rau.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO