"Acesta este VIDEO-ul care va fi difuzat de CNN cand va veni sfarsitul lumii." Posibile dezvaluiri din arhiva televiziunii


Ultimul update: Vineri 09 Ianuarie 2015 07:01
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015 13:09
Categorie: Stiri externe
Acesta este VIDEO-ul care va fi difuzat de CNN cand va veni sfarsitul lumii

Este sfarsitul lumii, iar CNN va avea aceasta stire - indiferent ce s-ar intampla. Aceasta este promisiunea facuta de mogulul Ted Turner la lansarea cunoscutului post de televiziune, in 1980.

Conform New York Daily News, se pare ca angajatii CNN au luat in serios aceasta declaratie, deoarece un fost student venit in practica la CNN a descoperit in arhivele televiziunii o inregistrare video pregatita pentru difuzare in ziua ... apocalipsei. Reprezentantii televiziunii de stiri nu au confirmat, dar nici nu au negat aceasta informatie, refuzand sa faca vreun comentariu.

Clipul video este o ilustrare exacta a promisiunii facute de Ted Turner in iunie 1980, la lansarea televiziunii: "Nu vom opri emisia pana cand nu va veni sfarsitul lumii. Vom fi on air, vom acoperi LIVE acest subiect si acesta va fi ultimul, ultimul nostru eveniment".

Turner a promis atunci ca televiziunea va difuza imnul crestin "Mai aproape, Dumnezeul meu, de Tine", pe care se pruspune ca o orchestra l-a cantat in timp ce Titanicul se scufunda.

"Lumea a crezut ca e o gluma. Avem dovada ca nu a fost." scrie jurnalistul Michael Ballaban pe site-ul Jalopnik, unde a postat si clipul. Inregistrarea nu are insa voce de la CNN sau o sigla care sa arate legatura cu postul de televiziune. El afirma ca a gasit clipul in 2009, cand era student in practica la CNN, in arhiva, cu titlul: "TURNER APOCALIPSA VIDEO", insotita de nota "Gata de difuzare cand se confirma sfarsitul lumii".

"Acest lucru ridica unele semne de intrebare. Daca este ultimul angajat al CNN in viata, in ultimul sediu CNN care a mai ramas pe Pamant, cine ii va confirma chestia asta?", spune jurnalistul.

El nu a vrut sa spuna cum a obtinut inregistrarea video, dar sustine ca nu a publicat-o pe internet pentru vreun motiv anume.

 

 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO