Acest cuplu a ajuns la altar dupa 22 de ani de logodna: "Ne-am casatorit pentru ca am aflat ca vom muri"

20-09-2015 17:35


nunta

Barrie Ackland si Suzanne Bowditch, un cuplu din Marea Britanie, au aflat la cateva zile distanta ca sufera amandoi de cancer in faza terminala. Dar au decis sa amane tratamentul de chimioterapie si au ales sa faca un gest special.

Barrie Ackland si Suzanne Bowditch au fost logoditi timp de 22 de ani, dar nu s-au casatorit niciodata. Dar, cand au aflat ca au amandoi cancer, au decis sa isi uneasca destinele.

Cei doi, amandoi in varsta de 60 de ani, au primit vestea groaznica in iulie, la o saptamana distanta. Suzanne are cancer la plamani, iar Barrie a fost diagnosticat cu mezotelim.

Barrie a aflat ca mai are doar cinci luni de trait, insa partenera sa nu a vrut sa stie cat mai are de trait. Asa ca, in timp ce Barrie se ducea la spital pentru primele sedinte de chimioterapie, partenera sa a aranjat nunta, in doar opt zile. 

"Ne-am casatorit pentru ca am aflat ca vom muri. Suntem impreuna de 26 de ani, de 22 de ani suntem logoditi si mereu am vrut sa ne casatorim, dar eram ocupati cu copiii sau slujbele. Cand am aflat vestile ingrozitoare, ne-am dat seama ca nu mai avem mult de trait. Am avut o reactie puternica la chimioterapie si am fost internat 8 zile in spital, iar in toata perioada asta, Suzanne a organizat nunta.

"Suzanne a varsat cateva lacrimi de emotie, ceea ce m-a surprins, dupa atatia ani, dar iata ca acum suntem casatoriti" a spus barbatul pentru Mirror. Cei doi au facut o pauza de la tratamentul de chimioterapie pana la finalul lunii pentru a se bucura de luna de miere.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO