Acest cuplu a ajuns la altar dupa 22 de ani de logodna: "Ne-am casatorit pentru ca am aflat ca vom muri"

Ultima actualizare: 23-09-2015 06:51
nunta

Barrie Ackland si Suzanne Bowditch, un cuplu din Marea Britanie, au aflat la cateva zile distanta ca sufera amandoi de cancer in faza terminala. Dar au decis sa amane tratamentul de chimioterapie si au ales sa faca un gest special.

Barrie Ackland si Suzanne Bowditch au fost logoditi timp de 22 de ani, dar nu s-au casatorit niciodata. Dar, cand au aflat ca au amandoi cancer, au decis sa isi uneasca destinele.

Cei doi, amandoi in varsta de 60 de ani, au primit vestea groaznica in iulie, la o saptamana distanta. Suzanne are cancer la plamani, iar Barrie a fost diagnosticat cu mezotelim.

Barrie a aflat ca mai are doar cinci luni de trait, insa partenera sa nu a vrut sa stie cat mai are de trait. Asa ca, in timp ce Barrie se ducea la spital pentru primele sedinte de chimioterapie, partenera sa a aranjat nunta, in doar opt zile. 

"Ne-am casatorit pentru ca am aflat ca vom muri. Suntem impreuna de 26 de ani, de 22 de ani suntem logoditi si mereu am vrut sa ne casatorim, dar eram ocupati cu copiii sau slujbele. Cand am aflat vestile ingrozitoare, ne-am dat seama ca nu mai avem mult de trait. Am avut o reactie puternica la chimioterapie si am fost internat 8 zile in spital, iar in toata perioada asta, Suzanne a organizat nunta.

"Suzanne a varsat cateva lacrimi de emotie, ceea ce m-a surprins, dupa atatia ani, dar iata ca acum suntem casatoriti" a spus barbatul pentru Mirror. Cei doi au facut o pauza de la tratamentul de chimioterapie pana la finalul lunii pentru a se bucura de luna de miere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!