Acest barbat este autorul celui mai stupid jaf din istorie. Politia: L-am luat cu greu in serios

Ultima actualizare: 04-11-2012 05:24
Jeffrey McMullen

Un barbat de 50 de ani va intra in istorie ca fiind autorul celui mai stupid jaf inregistrat vreodata. Politistilor le-a fost greu sa-l ia in serios, barbatul straduindu-se mult in acest sens.

El a incercat sa jefuiasca o banca din statul american Pennsylvania de… UN dolar, pentru ca spera sa fie trimis intr-o inchisoare federala.

Jeffrey McMullen, 50 de ani, este un client constant al bancii AmeriServ, din oraselul Northern Cambria, Pennsylvania. Acum cateva zile, el a venit la banca, unde toata lumea il cunostea, si i-a dat casierei un bilet prin care o anunta ca de data aceasta este vorba de un jaf si ii cerea un dolar.

Casiera a crezut ca este o gluma si din acest motiv barbatul s-a dus si la ceilalti angajati sa le spuna ca jefuieste banca.

Angajatii bancii a chemat cu greu politia, iar cand echipajul a sosit, Jeffrey McMullen le-a cerut sa fie dus intr-o inchisoare federala din centrul statului Pennsylvania. Politia nu isi explica in niciun fel dorinta barbatului.

Audierea preliminara in acest caz este programata pentru saptamana viitoare. Judecatorul a cerut ca barbatul sa fie expertizat psihiatric.

Politia a dat publicitatii continutul biletului: “Jaf la banca federala. Va rog dati-mi un dolar. Custodie FBI. Preferabil inchisoarea Loretto Pa”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO