Aceasta tanara nu va mai zambi niciodata. Un atac groaznic a lasat-o cu sechele pe viata: "Totul s-a intamplat foarte repede"

Dată publicare: 12-08-2016 16:22
Dată actualizare: 15-08-2016 07:12


Chloe Knapton

O tanara dansatoare va ramane cu semne ingrozitoare pe fata si corp, dupa ce a fost atacata si lovita cu o sticla. Fata a publicat imagini grafice cu ranile pe care le-a suferit, pentru a le atrage atentia si altora sa aiba grija.

Chloe Knapton avea 21 de ani cand cineva a aruncat cu o sticla in masina ei, care a spart geamul si a lovit-o pe tanara in plin, in aprilie, anul trecut, scrie Metro.

Tanara a avut nevoie de copci la buze, nas si umar si va ramane cu cicatrici toata viata si nu va mai putea niciodata sa zambeasca.

Andrew Shires, barbatul care a atacat-o, a cumparat trei sticle de tequila si a postat o imagine cu ele pe Facebook, unde a afirmat ca este pregatit sa "cauzeze probleme".

Chloe se afla in masina cu o prietena, cand au vazut pe marginea drumului o bicicleta abandonata. Cele doua s-au plimbat putin cu ea, cand Shires a inceput sa urle la ele ca e bicicleta lui. Barbatul s-a napustit asupra lor, iar tinerele au reusit sa se baricadeze in masina. Atunci, el a spart geamul cu o sticla, iar cioburile au taiat-o pe Chloe pe fata si umar.

Barbatul a primit doar o pedeapsa cu suspendare pentru fapta lui, ceea ce a dezamagit-o teribil pe Chloe.

Acum, ea a pus bazele unei scoli de dans si spune ca se simte norocoasa ca a supravietuit. Medicii i-au spus ca unul dintre cioburi au lovit periculos de aproape de artera ei carotida.

"Eram ingrozita ca o sa ma loveasca. Apoi a spart sticla prin geam si eram acoperita de cioburi. Nu am simtit cand m-a taiat sticla, totul s-a intamplat atat de repede. Prietena mea a sarit in masina si a tipat sa plecam. Am reusit sa demarez si abia vedeam de sangele de pe fata. Am crezut ca mi se sparsese un dinte si ca de aceea scuipam sange", a povestit Chloe despre atacul brutal careia i-a fost victima.

Sursa: Metro

Tags: atac, victima, agresor,


VIDEO PROTVPLUS.RO